Із зали засідань Президії НАН України (8 лютого 2023 р.) (Вісник НАН України, 2023)
На засіданні Президії НАН України 8 лютого 2022 року розглядалися такі питання: перспективні напрями розвитку атомної енергетики України (доповідач — доктор технічних наук В.І. Борисенко); війна у проєкціях і конструкціях історичного часу (доповідач — член-кореспондент НАН України О.В. Ясь); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.