Із зали засідань Президії НАН України (22 лютого 2023 р.) (Вісник НАН України, 2023)
На засіданні Президії НАН України 22 лютого 2022 року розглядалися такі питання: проблеми та технології термічної переробки палив в енергетичних установках електричних станцій (доповідач — доктор технічних наук Н.І. Дунаєвська); перспективи зниження вмісту платинових металів у каталізаторах гідрування органічних сполук (доповідач — доктор хімічних наук С.В. Колотілов); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.