70-річчя члена-кореспондента НАН України О.А. Щипцова (Вісник НАН України, 2023)
19 квітня виповнюється 70 років відомому вченому в галузі океанографії доктору географічних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України контрадміралу Олександру Анатолійовичу Щипцову.