75-річчя члена-кореспондента НАН України А.І. Шевченка (Вісник НАН України, 2023)
17 травня виповнюється 75 років директору Інституту проблем штучного інтелекту МОН України і НАН України, заслуженому діячеві науки і техніки України доктору технічних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Анатолію Івановичу Шевченку.