Із зали засідань Президії НАН України (8 березня 2023 р.) (Вісник НАН України, 2023)
На засіданні Президії НАН України 8 березня 2023 р. року розглядалися такі питання: методологія досліджень та прогнозування довговічності зварних конструкцій критичної інфраструктури (доповідач — доктор технічних наук Л.І. Ниркова); сейсмічна небезпека території України (доповідач — доктор фізико-математичних наук Д.М. Гринь); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.