Із зали засідань Президії НАН України (22 березня 2023 р.) (Вісник НАН України, 2023)
На засіданні Президії НАН України 22 березня 2023 р. року розглядалися такі питання: перспективи впровадження малих модульних реакторів в Україні (доповідач — член-кореспондент НАН України Ю.Л. Забулонов); каліксарени як перспективні регулятори скоротливості гладеньких м’язів (доповідач — академік НАН України С.О. Костерін); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.