Із зали засідань Президії НАН України (5 квітня 2023 р.) (Вісник НАН України, 2023)
На засіданні Президії НАН України 5 квітня 2023 р. року розглядалися такі питання: рукописні фонди Інституту літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України — основа академічних, науково-критичних та енциклопедичних видань (доповідач — академік НАН України М.Г. Жулинський); фундаментальна теплофізична інженерія будівель у контексті відновлення України (доповідач — член-кореспондент НАН України Б.І. Басок); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.