Нижньопалеолітичне стійбище Круглик як історичне джерело - Даниленко, В.М. (Археологія, 1950)
В основу цієї роботи покладений археологічний матеріал, здобутий автором внаслідок розкопів виявленого ним в 1946 р. першого на території Української PCP нижньопалеолітичного стійбища Круглик.