Оцінка впливу розсолів на деформацію земної поверхні над шахтним полем рудника "Ново-Голинь" - Боднар, Г.В. (Екологічна безпека та природокористування, 2008)
Наведено коротку характеристику впливу розсолів на деформацію земної поверхні над шахтним полем рудника "Ново-Голинь", під час його ліквідації. Вказується на необхідність дослідження осідання земної поверхні з метою попередження надзвичайних ситуацій та своєчасної розробки раціональних заходів боротьби з їх проявами.