А.І. Фурманська (Археологія, 1964)
24 березня 1964 р. в Києві раптово померла Адель Ісааківна Фурманська — старший науковий співробітник Інституту археології Академії наук УРСР, кандидат історичних наук. Пішов від нас талановитий антикознавець, який багато зробив в справі вивчення античної археології Північного Причорномор’я.