Бліфельд Д.І. (Археологія, 1966)
26 лютого 1966 р. передчасно обірвалося життя одного з визначних українських археологів Давида Ісаковича Бліфельда — кандидата історичних наук, старшого наукового співробітника Інституту археології АН УРСР.