Увага! Kорисна інформація (Екологічна безпека та природокористування, 2009)
Знаковою для геологічної спільноти України стала 71 конференція Європейської асоціації геовчених та інженерів (EAGE), що відбулася в червні 2009 р. в Амстердамі – Королівство Нідерланди.