Наукова сесія у Львові - Черниш, О.П. (Археологія, 1971)
11—17 березня 1970 р. у Львові відбулась наукова сесія Відділення історії АН УРСР, інститутів археології та етнографії АН СРСР, Секції суспільних наук АН УРСР, Інсти-туту суспільних наук та Державного музею етнографії і художнього промислу АН УРСР, присвячена підсумкам археологічних і етнографічних досліджень 1969 р. та 30-річчю організації у Львові академічних установ у галузі суспільних наук. В роботі сесії взяло участь понад 300 вчених з різних міст Радянського Союзу.