Рекомендації щодо використання нерівноважної симетричної ситуації у діадичній грі як моделі охорони навколишнього середовища з трьома суб'єктами забруднення довкілля - Романюк, В.В. (Екологічна безпека та природокористування, 2010)
Як модель охорони навколишнього середовища з трьома суб’єктами забруднення представлено діадичну гру трьох осіб. Обґрунтовано рекомендації щодо повного використання очисних споруд, яке відповідатиме симетричній, вигідній і рівноважній у смислі мінімізації ризику втрат ситуації у чистих стратегіях. Рекомендовано також застосовувати одну симетричну ситуацію у змішаних стратегіях, котра, будучи нерівноважною, є найбільш вигідною для суб’єктів забруднення.