Ян Ковальчик. Сутінки доби каменю - Березанська, С. (Археологія, 1973)
Рецензія на книгу: Jan Kowalczyk. Zmierzch epoki kamienia. Wyd-wo PAN. Wroclaw—Warszawa—Krakow—Gdansk, 1971, 183 s. Ян Ковальчик. Сутінки доби каменю. Вид-во ПАН. Вроцлав — Варшава — Краків — Гданськ, 1971, 183 с.