Войцех Шиманський. Шеліги під Плоцком на початку раннього середньовіччя, комплекс поселень VI—VII ст. - Ауліх, В. (Археологія, 1973)
Рецензія на книгу: Wojciech Szymanski. Szeligi pod Ptockiem па poczqtku wczesnego sredniowiecza, zespöt osadniezy z VI—VII w. Wroclaw—Warszawa—Krakow, 1967. Войцех Шаманський. Шеліги під Плоцком на початку раннього середньовіччя, комплекс поселень VI—VII ст. Вроцлав—Варшава—Краків, 1967.