Технологічні особливості виготовлення та застосування нового біологічного препарату біограну - Дімова, С.Б.; Волкогон, В.В.; Луценко, Н.В. (Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України, 2006)
Представлені результати досліджень з розробки технології виготовлення та застосування нового ового біологічного препарату біограну. Показано, що поєднання біологічно активного субстрату – біогумусу із суспензією азоспірил у певному співвідношенні дозволяє отримати препарат, що має синергічний стимулювальний вплив на ріст і розвиток рослин картоплі.