"Український прорив": наукове підґрунтя Програми діяльності Уряду (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2008)
Напередодні прийняття Програми діяльності Уряду «Український про- рив: для людей, а не політиків» за пропозицією Прем’єр–міністра Украї- ни Юлії Тимошенко проект цього документа було передано до Національ- ної академії наук України для експертної оцінки. Підсумки цієї наукової атестації було підбито на розширеному засіданні Президії НАН України, яке відбулося 15 січня ц. р. за участю Прем’єра і членів Уряду. Друкуємо в скороченому викладі виступи учасників цього засідання.