Переробна промисловість Одещини в контексті розвитку АПК регіону - Крюкова, І.О. (Економіка харчової промисловості, 2009)
Розглянуто сучасний рівень виробництва та споживання основних продуктів харчування в Одеській області, досліджено сучасні тенденції розвитку АПК регіону та переробної промисловості, визначено головні проблемні аспекти функціонування аграрних та переробних підприємств.