Організаційні підходи до управління капіталом акціонерних підприємств виноробної галузі - Козаченко, Л.А. (Економіка харчової промисловості, 2009)
Розглянуто особливості та запропонована модель управління капіталом виноробних підприємств акціонерної форми господарювання.