Вдосконалення обліку і аудиту основних засобів на ДП ДАК «Хліб України» Одеський портовий елеватор - Лайко, О.І.; Чобанзаде, С.Ч. (Економіка харчової промисловості, 2009)
В статті розглянуті принципи і порядок обліку основних засобів на виробничих підприємствах харчової галузі України. Розглянуто порядок обліку основних засобів на прикладі ДП ДАК “Хліб України“ Одеський портовий елеватор, виявлені деякі дрібні недоліки, на підставі яких розроблені та запропоновані заходи з удосконалення обліку основних засобів, з підвищення точності й достовірності їх обліку. Розроблені підходи можуть бути застосовані до вдосконалення обліку в практичній діяльності багатьох підприємств елеваторного комплексу України.