Посуд ділянки «Цитадель» городища Дикий Сад - Горбенко, К.В. (Археологія, 2018)
У статті розглядається кераміка, що зафіксована в приміщеннях «цитаделі» городища доби пізньої бронзи Дикий Сад у м. Миколаїв. Аналізуються групи керамічного посуду, що розподілені на види, типи та варіанти. Встановлено, що переважають посудини закритого типу (горщики) та відкритого типу (миски). У хронологічному аспекті посуд з території «цитаделі» належить до початкового етапу формування білозерської археологічної культури.