Основні підсумки розкопок у маловивчених частинах Ольвійського городища - Крижицький, С.Д. (Археологія, 2015)
Статтю присвячено публікації головних результатів пошукових розкопок, що провадилися у другій половині минулого століття Ольвійською експедицією Інституту археології АН УРСР.