"Град русичів ім’ям Пересічень" у м. Дніпро та археологічні реалії - Залізняк, Л.Л. (Археологія, 2019)
У статті розглядаються різні версії історичної інтерпретації відомого давньоруського поселення Огрінь 8, яке досліджувалося археологічною експедицією НаУКМА в липні 2018 р. у м. Дніпро.