І Всеукраїнський археологічний з’їзд у Ніжині - Кедун, І.; Манігда, О. (Археологія, 2019)
23—25 листопада 2018 р. у Ніжині відбувся І Всеукраїнський археологічний з’їзд на базі Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя. Його організаторами виступили: Інститут археології НАН України, Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя, Ніжинська міська рада.