Пам’яті Леоніда Васильовича Субботіна (Археологія, 2019)
1 січня 2019 р. на 83-му році пішов з життя відомий археолог, кандидат історичних наук, дослідник пам’яток доби енеоліту-бронзи Південного Заходу України Леонід Васильович Субботін.