Історія української індоєвропеїстики - Залiзняк, Л.Л. (Археологія, 2019)
Статтю присвячено історії української індоєвропеїстики. Аналізується персональний внесок українських археологів у вивчення проблеми походження та ранньої історії народів індоєвропейської мовної сім’ї.