Посуд з рову ділянки "Цитадель" городища Дикий Сад - Горбенко, К.В. (Археологія, 2019)
Розглядається кераміка, що зафіксована в заповненні рову «Цитаделі» городища доби пізньої бронзи Дикий Сад у м. Миколаїв. Аналізуються групи керамічного посуду, що розподілені на види, типи та варіанти.