Сюжет "загробної трапези" в античних поховальних пам’ятках Північного Причорномор’я - Фомiн, М.В.; Iвченко, А.В. (Археологія, 2019)
За даними античних некрополів Північного Причорномор’я аналізується втілення давньогрецьких уявлень про посмертну долю (сюжет «загробної трапези») у деяких категоріях археологічного матеріалу. Розглянуто кам’яні надгробки та підземні склепи.