Світлої пам'яті Володимира Андрійовича Ромашка - Гершкович, Я.П.; Скорий, С.А.; Отрощенко, В.В. (Археологія, 2015)
У ранці 20 жовтня 2015р. надзвичайно гірка, тяжка звістка надійшла з Дніпропетровська: раптово та передчасно, на 62-му році життя, помер Володимир Андрійович Ромашко — відомий український археолог, доктор історичних наук, професор кафедри історіографії, джерелознавства та архівознавства Дніпропетровського національного університету ім. О. Гончара.