Проблема контактів давніх слов'ян і германців (поморсько-кльошова та ясторфська культури на Волині) - Козак, Д.Н. (Археологія, 2013)
Подано матеріали поморсько-кльошової та ясторфської культур Волині, які демонструють початковий етап про- никнення давньогерманських груп у середовище праслов’ян.