Дослідження процесів стратегічного планування на харчових підприємствах - Агеєва, І.М.; Мілєва, М.Д. (Економіка харчової промисловості, 2010)
В статті визначені недоліки стратегічного планування на харчових підприємствах. Досліджені негативні і позитивні фактори стратегічного розвитку пивоварних підприємств. Визначені напрями адаптації вітчизняних підприємств до сучасних умов.