Сергій Борисович Буйських: портрет особистості у кількох вимірах (Археологія, 2019)
Влітку цього, 2019 року, виповнилося сімдесят років від дня народження відомого українського вченого, добре знаного у нас і за кордоном археолога-антикознавця, невтомного дослідника античних старожитностей Надчорноморщини (насамперед, Ольвії та її хори), кандидата історичних наук, вдумливого науковця, члена Спілки археологів України, члена Одеського Товариства історії та старожитностей, члена Національної Спілки письменників України — Сергія Борисовича Буйських.