Пам’яті Валерія Вікторовича Крутілова (Археологія, 2019)
25 липня 2019 р., рано вранці, на п’ятдесятому році життя відійшов у вічність науковий співробітник відділу античної археології, багаторічний дослідник античних міст Ольвія та Борисфен (поселення на о. Березань) Валерій Вікторович Крутілов.