Фактори формування та розвитку трудового потенціалу підприємств АПК Одеської області - Мішковець, Л.В. (Економіка харчової промисловості, 2010)
В статті розглянуті основні фактори формування та розвитку трудового потенціалу підприємств АПК та запропоновані заходи, спрямовані на активізацію цих процесів.