З досвіду консерваційно-реставраційних робіт у Національному історико-археологічному заповіднику "Ольвія" НАН України - Буйських, А.В.; Біляєв, О.С.; Крутілов, В.В. (Археологія, 2016)
У статті подано короткий огляд основних консерваційних заходів, спрямованих на музеєфікацію залишків античних споруд, що булі здійснені в Ольвії та на о. Березань протягом останніх років.