Міжнародна науково-практична конференція "Крим і Північне Причорномор’я в археологічних дослідженнях 1956—2013 рр." - Гаврилюк, Н.О. (Археологія, 2016)
19—23 листопада 2015 р. у м. Варшава відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Крим і Північне Причорномор’я в археологічних дослідженнях 1956—2013 рр.» (Krym i północne... 2015). Її головним організатором виступив Інститут археології Варшавського університету.