Кам’яний інвентар поселення Озаринці - Радомський, І.С.; Якубенко, О.О. (Археологія, 2016)
Розглянуто кам’яні матеріали трипільської пам’ятки етапу В/І Озаринці на Середньому Дністрі та визначено технологічні особливості обробки каменю.