Керамічний посуд другої чверті ХVІІ ст. з території Батурина - Мироненко, Л.В. (Археологія, 2016)
У статті здійснюється аналіз керамічного посуду із закритих комплексів польського періоду існування Батурина (1625—1648 рр.).