Cкладні луки у похованнях ранньосередньовічного катакомбного могильника біля с. Верхній Салтів - Аксьонов, В.С. (Археологія, 2016)
Публікуються рештки складних луків, котрі було виявлено в катакомбі 127 Верхньо-Салтівського IV могильника та 65 Верхньо-Салтівського I некрополя.