Заглиблені об’єкти з поселення Тростянчик - Рудь, В.С. (Археологія, 2016)
У статті подано результати польових досліджень трьох заглиблених об’єктів, досліджених на поселенні трипільської культури Тростянчик. Викладено попередні інтерпретації щодо використання масивних глиняних виробів, знайдених в ямі 1.