Поховання скіфського вершника на р. Синюха - Могилов, О.Д.; Бокій, Н.М. (Археологія, 2016)
Статтю присвячено публікації скіфського поховання з кургану 32 біля смт Вільшанка Кіровоградської обл., у басейні р. Синюха.