Кістяні вироби Донецького городища (до питання про взаємини мешканців городища з кочовиками) - Харламова, А.О. (Археологія, 2016)
У статті проаналізовано асортимент виробів із кістки та рогу — кістяних накладок на лук, налуччя та колчан, а також залишків кількох косторізних майстерень, виявлених у різний час на Донецькому городищі.