До 60-річчя Петра Якимовича Гавриша - Гейко, А.В.; Коваленко, О.В. (Археологія, 2016)
7 березня цього року відзначив свій 60-й день народження Петро Якимович Гавриш — викладач археології та історії, доцент історичного факультету Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка.