До 100-річчя від дня народження Миколи Івановича Сокольського - Буйських, С.Б. (Археологія, 2016)
Цього року виповнилося 100 років від дня народження видатного археолога-антикознавця, доктора історичних наук, автора понад 80 наукових праць з актуальних питань археології, історії та культури античних держав Північного Причорномор’я (у т.ч. 3-х монографій), колишнього завідувача сектором античної археології Інституту археології АН СРСР — Миколи Івановича Сокольського.