До 100-рiччя Дмитра Яковича Телегiна - Пустовалов, С.Ж.; Потєхіна, І.Д. (Археологія, 2019)
Виповнилося 100 років від дня народження Д.Я.Телегіна – знаного в Україні та за її межами видатного вченого, з чиїм іменем пов’язане становлення і розвиток вітчизняної археології, доктора історичних наук, професора, лауреата Державної премії України, премій ім. В. Хвойки та «Золотий скіф».