Двощиткові прямокутні накладки в скарбах Подніпров’я VII ст. - Скиба, А.В. (Археологія, 2016)
Статтю присвячено двощитковим прямокутним накладкам поясів, їх типології, території поширення та питанням хронології, а також поясним гарнітурам «геральдичного» стилю, до яких вони входили.