Перспективні напрями стратегічного планування на підприємствах виноробної галузі України - Агеєва, І.М.; Мандро, О.Ю. (Економіка харчової промисловості, 2010)
Розглянуто основні питання та переваги практичного впровадження стратегічного планування на підприємствах харчової промисловості, зокрема на підприємствах виноробної галузі. Запропоновані основні шляхи покращення економічного становища вітчизняних підприємств галузі.