Конференція "Феномен Більського городища—2016" - Цьомкало, Л.А. (Археологія, 2016)
12—13 серпня 2016 р. на базі Історико-культурного заповідника «Більськ» відбулася Міжнародна наукова конференція «Феномен Більського городища-2016», що була присвячена 110-річчю від початку археологічних досліджень цієї видатної пам’ятки та 95-річчю від дня народження визначного українського археолога — Бориса Андрійовича Шрамка.