Пам’яті В’ячеслава Григоровича Котигорошка - Прохненко, І.А. (Археологія, 2016)
10 вересня 2016 р. пішов із життя один із провідних археологів Закарпаття — професор В’ячеслав Григорович Котигорошко. Пішов, але назавжди залишив частину себе в серцях та пам’яті близьких і друзів, а значний багаж своїх знань — на сторінках праць, за якими його згадуватимуть вдячні читачі